Terschelling Camping Chat | 20220619

Terschelling Camping Chat | 20220619 | 1-memo•com | Chat buiten in de zon onder het uilenbord op Camping Cnossen zomer 2008 : mooi eiland hèh … zonnebril … we gaan lekker fietsen … nou fietsen … vissen … vandaag of morgen makreel met mooi weer en oostenwind , helder water … stevige fietstassen … hotsiekiedee … doei … free … flow … film

TAGS #hotsiekiedee #Cnossen #camping #casual #conversation #filming #chat #talk #gesprek #gast #Skylge #fiets #bike #bicycle #bagagedrager #fietstas #vakantie #vissen #bird #swan #zwaan #air #uilenbord #huis #dak #Fries #boerderij #Wadden #Unesco #World #Heritage #site #senseofplace #sense #place #eilandgevoel #eiland #woman #man #gesprek #Holland #Netherlands #Wadden #Terschelling #wad #island #sea #summer #runandgun #freeflowfilm #1Memo #michelvanderburg