Zomer Op Terschelling by Vincent Corjanus | 20230114


‘Zomer Op Terschelling’ is an ode by singer-songwriter Vincent Corjanus to the summers on the dutch Wadden Sea island Terschelling. Song from the new album ‘Lichtbreuk’ (Lightbreak). Happy with this result today from Vincent in collaboration with me and other filmmakers 😉 Album & poetry bundle now via vincentcorjanus•nl 

NL
‘Zomer Op Terschelling’ is een ode van singer-songwriter Vincent Corjanus aan de zomers op het eiland Terschelling. Lied afkomstig van het nieuwe album ‘Lichtbreuk’. Blij met dit resultaat vandaag van Vincent in samenwerking met mij en andere filmmakers 😉 Album & dichtbundel nu via vincentcorjanus•nl 

Vincent Corjanus: project ‘Lichtbreuk’ (premiere 27 jan 2023)

TAGS #Lichtbreuk #VincentCorjanus #ZomerOpTerschelling #poetry #collaboration #song #music #music video #Schylge #sea #Terschelling #Wadden Sea #island #Holland #1Memo #michelvanderburg